013-36 44 60
logo_std.png
Du är här > Produktområde > Belysning > Om Bergdahls > Kvalitetsarbete

KVALITETSARBETE

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar kring nödbelysning och våra produkter? Tveka inte att höra av dig.

013-36 44 60

KVALITETSSTYRNING

Vi utvecklar och tillverkar egna produkter samt låter underleverantörer tillverka för vår räkning. När vi väljer underleverantör har vi kvalitet som högsta prioritet, de flesta av våra leverantörer är ISO-ceritfierade enligt 9001. Bergdahls AB är dock för närvarande ej tredjeparscertifierade enligt ISO 9001 eller liknande.


Veckans Affärer utsåg 2011 Bergdahls AB till ett av Sveriges Superföretag.

PRODUKTER

Arbetet med att förbättra företagets produkter, både egna och i samarbete med leverantörer, pågår fortlöpande. Eftersom produkterna är säkerhetsprodukter läggs särskilt stor vikt på produkternas driftsäkerhet. Även miljösynpunkter har stor vikt eftersom många av Bergdahls ABs produkter innehåller batterier.

FÖRPACKNINGAR

 

Förpackningarna är anpassade efter produkterna för att minimera storlek och vikt, vilket ger mindre fraktkostnader samt lagerkostnader. Minsta möjlig mängd förpackningsmaterial eftersträvas, men utan risk för att godset skall kunna skadas vid normal frakthantering.

OM BERGDAHLS

Vi tillverkar och säljer belysnings- samt nödbelysningsprodukter på den nordiska marknaden. Bergdahls AB står för kvalitet och kunskap. Vi har som målsättning att bli marknadsledande inom nödbelysning samt vara ett starkt alternativ inom belysning på den svenska marknaden.

Läs mer >>

FÖLJ OSS

  • Instagram - Vit Circle
  • Linkedin - Vit Circle

KONTAKTA OSS

BERGDAHLS AB
Norra Stånggatan 5, 582 73 Linköping

013-36 44 60

kundsupport@bergdahls.com