Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar kring nödbelysning och våra produkter? Tveka inte att höra av dig.

013-36 44 60

Du är här > Produktområde > Nödbelysning > Produkter > Övervakningssystem för batteriarmaturer >
OMEGA

OMEGA

Produktinformation

OMEGA

Övervakning och styrning av nödbelysningsarmaturer med inbyggda batterier.

Kombinationen inbyggda batterier i varje armatur tillsammans med övervakat system ger den absolut högsta säkerheten. Omega baseras på DALI (Digital Addressable Lighting Interface) samt kan anslutas till KNX. Omega är ett användarvänligt och modernt nödbelysningssystem av högsta kvalitet, i små som stora byggnader. I touchpanelen övervakas och styrs nödbelysningsarmaturerna. I menyn visas tydligt vilken armatur som är trasig och även vad som är trasigt. Här kan man bl.a. styra när på dygnet enskilda armaturer eller armaturgrupper ska utföra självtest.

EGENSKAPER
För små och mellanstora nödbelysningssystem med upp till 128 armaturer per Omega touchpanel (64 per DALI slinga) 7” touchpanel i färg, engelskspråkig av senaste snitt med instruktiva menyer som guidar användaren. Armaturerna kan grupperas och tider för de automatiska självtesterna kan programmeras till önskad tidpunkt. Även manuella tester kan utföras från touchpanelen. Vid fel visas tydligt vilken armatur och vad som är fel. Alla händelser loggas i historiken och sparas i 4 år. Ethernetport för nedladdning av historik i Excel format. Enkel DALI adressering av armaturerna. Läs mer om vilka armaturer som passar till Omega på produktbladet.

Relationshandlingar

 

FÖLJ OSS

KONTAKTA OSS

BERGDAHLS AB
Norra Stånggatan 5, 582 73 Linköping

013-36 44 60

kundsupport@bergdahls.com

OM BERGDAHLS

Vi tillverkar och säljer belysnings- samt nödbelysningsprodukter på den nordiska marknaden. Bergdahls AB står för kvalitet och kunskap. Vi har som målsättning att bli marknadsledande inom nödbelysning samt vara ett starkt alternativ inom belysning på den svenska marknaden.

Läs mer >>