top of page

Bergdahls AB > Lediga jobb > Belysningsprojektör/Kundsupport

7890guh.jpg
Office

Belysningsprojektör/Kundsupport

Vi söker nu en engagerad medarbetare till vår innesäljavdelning i Linköping. Tjänsten innebär primärt att du kommer projektera och offerera professionell belysning för kontor och industri. Vid kundförfrågningar delges du ritningar som förs in i ett ljusberäkningsprogram där ditt arbete är att placera ut armaturer för att säkerställa att önskade belysningsvärden erhålls. Du ansvarar för projekteringen och diskuterar med vår kund, som vanligtvis är elkonsult, ljusdesigner, elinstallatör eller elgrossist. Arbetet är i viss mån kreativt då du designar belysningslösningar och väljer armaturer utifrån kundens preferenser. Givetvis får du all nödvändig utbildning för att utföra ditt arbete på bästa vis.

 

Du kommer i tillägg att arbeta med kundsupportfrågor och där hantera inkommande ärenden så som fraktfrågor, reklamationsärenden och produktrådgivning. Vi ser att du har ett intresse att lära och utveckla dig inom tekniska lösningar och belysningsbranschen.

Dina arbetsuppgifter:

  • Projektering/belysningsplanering.

  • Digitala ljusberäkningar.

  • Skapa offerter för de projekt du arbetar med.

  • Hantera kundsupportärenden.

Vi söker dig som...

  • Är noggrann och flexibel i ditt arbete.

  • Har vana av CAD/3D.

  • Tar ansvar och har lätt att arbeta självständigt, samtidigt som du är en lagspelare.

  • Har god telefon- och datorvana.

  • Hanterar våra stressiga perioder väl.

Varför Bergdahls?

På Bergdahls agerar du med eget ansvar och med stort inflytande. Du får arbeta med egentillverkade produkter i kombination med importerade produkter från stora europeiska tillverkare i ett brett sortiment. Vi erbjuder konkurrenskraftiga villkor och har kollektivavtal. Bergdahls AB är ett privatägt bolag grundat 1992 som tillverkar och säljer belysnings- samt nödbelysningsprodukter på den nordiska marknaden. Inom nödbelysning är vi idag ett av de starkaste varumärkena på den svenska marknaden, och vi strävar efter att bli ett starkt alternativ även inom belysning. Du blir en del av ett framgångsrikt team med högt engagemang. Vi står just nu inför en spännande utveckling vilket ger stor möjlighet för dig att utvecklas inom företaget.

 

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse, snarast

Anställningsform: Tillsvidare

Placeringsort: Linköping

 

Eventuella frågor besvaras av Wilma Bergdahl på wilma.bergdahl@bergdahls.com eller 013-480 07 83.

 

 

Skicka din ansökan senast 25/10-23 till wilma.bergdahl@bergdahls.com.

bottom of page