top of page
folder.JPG

Försäljnings- och leveransvillkor

Vi följer ALEM

Allmänna leveransbestämmelser avseende elektrisk materiel för leverans och användning i Sverige, utarbetade av Elektriska Installatörsorganisationen EIO och Sveriges Elgrossister, SEG.

Villkor
Retur rekl

Retur & reklamation

Instruktioner vid retur

Returblankett måste fyllas i komplett och skickas in till kundsupport@bergdahls.com. Vid godkänd retur får Ni ett returnummer som Ni hänvisar till på er följesedel. Returer som ej överenskommits med Bergdahls AB accepteras ej. Produkten skickas då åter till er med obetald frakt. Returavdrag för standardprodukter i oskadad förpackning är 20%. Om produkten inte är i fullgott skick har Bergdahls AB rätt till större returavdrag. Specialprodukter och batterier återtas ej.

Instruktioner vid reklamation

Reklamationsblankett måste fyllas i komplett och skickas till kundsupport@bergdahls.com. Vid godkänd reklamation får Ni ett reklamationsnummer som skall användas vid all korrespondens. Bergdahls AB har rätt att neka reklamation om beslut fattas utan vårt godkännande.

Utgångna prod

Utgångna produkter

Här nedan kan du ladda hem relationshandlingar för produkter som utgått ur vårt sortiment. Klicka på armaturens namn för att ladda ned en samlad mapp som innehåller de dokument vi har tillgängliga. Välkommen att kontakta oss om du inte finner det du söker!

Trycksaker

Trycksaker

Här nedan kan du ladda hem diverse foldrar och annat tryckmaterial.

bottom of page