top of page

Bergdahls AB > Lediga jobb > Belysningssäljare

7890guh.jpg
Business Meeting

Belysningssäljare

Är du en engagerad och ambitiös säljare som brinner för att skapa långsiktiga relationer till kunder?
Då ska du söka vår lediga tjänst som Belysningssäljare!

Som belysningssäljare kommer du att vara en nyckelperson i vår belysningsorganisation. Du kommer att presentera ett brett sortiment av belysning med allt från designade kontorsarmaturer till tuffa industriarmaturer. Med Bergdahls starka varumärke och attraktiva produkter i ryggen kommer du att bibehålla, skapa och vårda kundkontakten mot elkonsulter, elinstallatörer och elgrossister.

 

En stor del av din tid kommer tillbringas hos kund där du presenterar produkter eller diskuterar projekt. De flesta mötena sker fysiskt hos kund men ibland även digitalt via Microsoft Teams där presentation kan ske genom bl.a. Powerpoint. Kundbesök görs hos el- och belysningskonsulter, elinstallatörer, elgrossister, fastighetsbolag m.fl. Vi deltar även på de större mässorna för branschen. Rollen innefattar projektering där belysningsplanering och -beräkning ingår. Givetvis får du all nödvändig utbildning. I ryggen har du också hjälp av en erfaren innesäljavdelning.

Tjänsten utgår från vårt huvudkontor i Linköping och är direkt underställd VD.

Dina egenskaper:

  • Du har en god förmåga att samarbeta och bygga relationer.

  • Du har ett stort driv och brinner för försäljning.

  • Du tar ansvar och har lätt att arbeta självständigt, samtidigt som du är en lagspelare.

  • Du har erfarenhet av B2B-försäljning, meriterande inom el- eller belysningsbranschen.

  • Du innehar B-körkort.

  • Du har god telefon- och datorvana.

Varför Bergdahls?

På Bergdahls agerar du med eget ansvar och med stort inflytande. Du får arbeta med egentillverkade produkter i kombination med importerade produkter från stora europeiska tillverkare i ett brett sortiment. Vi erbjuder konkurrenskraftiga villkor och har kollektivavtal. Till tjänsten erbjuds tjänstebil.

Bergdahls AB är ett privatägt bolag grundat 1992 som tillverkar och säljer belysnings- samt nödbelysningsprodukter på den nordiska marknaden. Inom nödbelysning är vi idag ett av de starkaste varumärkena på den svenska marknaden, och vi strävar efter att bli ett starkt alternativ även inom belysning. Du blir en del av ett framgångsrikt team med högt engagemang. Vi står inför en spännande utveckling vilket ger stor möjlighet för dig att utvecklas inom företaget.

 

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten tillsätts snarast. Sök idag!

 

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse, snarast

Plats: Norra Stånggatan 5, Linköping

 

Eventuella frågor besvaras av VD Ronnie Bergdahl på ronnie.bergdahl@bergdahls.com eller 013-36 44 63.

 

 

Skicka din ansökan till ronnie.bergdahl@bergdahls.com.

bottom of page